Luisteren naar jezelf

Atma Coaching

TRAINING "Luisteren naar jezelf"

 

Hoe fijn zou het zijn als je echt naar jezelf kunt luisteren? Dat je leeft naar wie je bent, naar wat je voelt, naar wat bij jou past, naar jouw kwaliteiten, passies, behoeften en wensen? Heel vaak is dit ondergesneeuwd door allerlei gewoontes en denkpatronen die niet meer bij je passen.

Misschien ben je wat te streng voor jezelf, of vond je anderen altijd belangrijker dan jezelf. Er kunnen vele oorzaken zijn.

Belangrijker is nu hoe dit te veranderen? Inzicht en bewustwording zal hier voor zorgen. En dat is wat je in deze 5 avonden kunt verwachten.

Uit het hoofd naar het hart. Weer leren voelen en de signalen opvangen van je lichaam!

Zie de reviews op de laatste pagina, daar vindt je delen van evaluaties en ervaringen van deelnemers.

 

Wanneer is de eerstvolgende 5-delige training Luisteren naar jezelf?

 

Op wo. avond bij voldoende deelnemers  Tijd; 20-21.30 uur. Waar; in Bussum. Groepsgrootte; min. 5  max. 7 personen. Kosten € 150 incl. hand-outs van elke avond en een oefenlink voor thuis.

 

6-delige vervolgtraining "Luisteren naar jezelf" start medio 2020; om de 2 weken een trainingsavond, van 20-21.30 uur kosten zijn €180 bij 5 deelnemers.

Voor degenen die de training LNJZ al eerder volgden en merken dat ze in oude patronen terugvallen is het heel fijn om 2 keer per jaar een serie van 6 avonden bij elkaar te komen om het bewustzijn verder te vergroten. Oude patronen zijn hardnekkiger dan je denkt. Daarnaast is het fijn jezelf weer de nodige  aandacht te geven en het één en ander weer op te frissen!.Deze trainingen zijn uniek in Nederland en het geeft je de mogelijkheid te blijven groeien in een veilige omgeving en in een fijne sfeer. Elke keer weer een nieuw thema. Groeien gaat niet vanzelf en in een groep is dit extra  fijn! Schrijf je in. Leuk je weer te zien.

 

Voor aanmelden voor de trainingen kun je bellen (06-16380595) of je via het contactformulier aanmelden

Copyright © All Rights Reserved