Luisteren naar jezelf

TRAINING "Luisteren naar jezelf"

 

Hoe fijn zou het zijn als je echt naar jezelf kunt luisteren? I.p.v. merendeels te handelen vanuit de automatische piloot.

Maar weer te leren voelen en ervaren hoe het echt met je is en waar jij op dit moment behoefte aan hebt...


Soms is de automatische piloot wel handig. Maar als je veel vanuit de automatische piloot leeft, werkt dit op de lange duur tegen je. Je voelt dan vaak onvrede in je maar kunt dit dan niet goed plaatsen. Wat je dan nodig hebt is stilstaan bij hoe iets echt voor je is. Terug naar je lijf en leren voelen en aandacht geven aan je behoeftes. Je wordt je zo bewust van wat in jou leeft. En als je dat lang niet gedaan hebt is dit best even moeilijk. Ook als je b.v  de neiging hebt anderen belangrijker dan jezelf te vinden. Ook dan verlies je het contact met jezelf. Dan weet je niet goed meer wat voor jou belangrijk is en waar jij echt behoefte aan hebt. Kortom, dan doe je jezelf structureel tekort. Ook dat ga je merken.

 

Gun jezelf om weer te leren luisteren naar je werkelijke behoeftes. Deze training helpt daarbij. Je wordt weer bewust wie je werkelijk bent en  wat er echt toe doet voor jou. Er gaat dan een wereld voor je open. En als je dit eenmaal ervaart, wil je niet meer terug!


Bewust worden van wie je in wezen bent gaat stap voor stap. Ik help je daar graag bij. 


Mail me als je belangstelling hebt, dan hoor je snel van me.  (marian@atma-coaching.nl)